Ny svenske klar for SFK

Granit Buzuku i duell mot Fredrik Vinje i fjor.  Foto: Johan Arnt Nesgård/Trønder-Avisa

New Articles

På mandag kunne Steinkjer offentliggjøre at Amaro Bahtijar hadde signert for dem. I dag skriver klubbens nettsider at svenske nummer to klar for klubben.

Granit Buzuku kommer fra samme klubb som Bahtijar i Sverige, IFK Timrå. Mattias Nylund var trener for klubben i en kort periode før han ble klar for Steinkjer. Nylund beskriver nysigneringen som en kriger.

– Her får vi inn en velskolert spiller med landslagserfaring fra ungdomslag og som har spilt i Superettan for GIF Sundsvall. I tillegg til å være en god fotballspiller, så er han en veldig fin type å få inn i laget. Han er en krigertype, men samtidig omtenksom og reflektert spiller med enormt potensial.

Spilleren som er født i 93 signerte i fjor for Levanger, men reiste hjem av personlige årsaker.

27-åringen spilte for IFK Timrå i høstsesongen i fjor.