Dømt til fengsel for å ha forfulgt ei jente han tidligere er dømt for å ha begått seksuelle overgrep mot i 2013

Inntrøndelag tingrett: Dømt for andre gang for overgrep mot samme jente.  Foto: .

New Articles

I 2013 ble en Steinkjer-mann dømt for å ha begått seksuelle overgrep mot ei jente under ti år. Denne uka ble mannen i 20-åra dømt på nytt, til ett år og tre måneders fengsel for blant annet ved skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd å ha forfulgt en person - den samme jenta han ble dømt for overgrep mot. I tillegg har han, i følge dommen, forbud mot å forfølge, besøke eller på annen måte kontakte jenta gjennom telefon, tekstmelding, sosiale medier, e-post eller annen elektronisk meddelse. Kontaktforbudet gjelder i en periode på fem år, samt at han også må betale 30.000 kroner i oppresning til fornærmede.