Steinkjer 2007

Husker dere pullertene?

Gata over torget i Steinkjer - 2007  Foto: Trine Binde Bratberg

Steinkjer kirke - 2007   Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Pullertene på torget i Steinkjer ble ikke slik det var tenkt, derfor ble de fjernet. De sto der for å skille veien fra torget. De fleste var positive til pullertene, men samtidig var det stor misnøye - så de ble fjernet. Det var i 2007.
"Yrkessjåfører er mektig irriterte over lave stolper, eller såkalte pullerter, som står tett og gjør torget vanskelig fremkommelig", uttalte sjåfører. 17. maikomiteen i Steinkjer uttrykte stor bekymring for jubileumsfeiringen i forbindelse med pullertene: "17. mai kommer tusenvis av mennesker til å samles på torget og vi er bekymret for at folk vil snuble i pullertene", sa komiteen. De hadde et sikkerhetsmøte med politiet om pullertene. Politikere sa det var flere enn 17. maikomiteen som bekymret seg. "Det samme gjør mange arrangører", sa noen av dem.