Noen som savner en båt?

RIB: Her er båten John Frode Stamnes fant i fjæresteinene på Nord-Stamnes på Bartnes.  Foto: John Frode Stamnes

NORD-STAMNES: Her ble båten funnet 2. januar.  Foto: Kartverket

New Articles

John Frode Stamnes på gården Nord-Stamnes på Bartnes fant en stor rib-båt med en stor påhengsmotor 2. januar. Stamnes har vært i kontakt med politiet, men så langt ikke funnet ut om noen savner den store båten sin. Han håper at noen kjenner til om noen savner en slik båt. For slik den ligger i fjæresteinene nå, så blir den mer og mer utsatt for vær og vind.

- Det er en 90 hesters Evinrude-motor på den, og dette har helt sikkert kostet mye penger. Så jeg håper noen sier fra om de mangler den, sier John Frode Stamnes.

Nord-Stamnes har Malm på den andre siden av Beitstadsundet.

- Jeg tror det er tvilsomt at båten har kommet drivende innenfra. Været står på utenfra, så det er kanskje mulig den kommer langveisfra, sier Stamnes som synes det er merkelig at den ikke er meldt savnet.