Steinkjer kirke

Småskummelt rekkverk i kirka

Rekkverket ved trappa bak i Steinkjer kirke er ikke utformet i henhold til dagens sikkerhetsregler. En liten unge smetter lett gjennom rekkverket.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Det er noen småbarnsforeldre i Steinkjer som har oppfordret Steinkjer-Avisa til å skrive om et rekkverk bakerst i Steinkjer kirke. "Et barn smetter lett mellom rekkverket, så bredt er det mellom stolpene", sier en bekymret far. "Det var da vi hadde barnedåp der vi ble klar over det".

Kirkeverge i Steinkjer, Kristin Storvig, sier de beklager at absolutt alt ikke er helt trygt i gamle kirker - ei heller kirker bygd på 60-tallet.
- På 60-tallet var det andre regler. Rekkverket er ikke noe vi har planer om å gjøre noe med, selv om det ikke er helt godt utformet i forhold til sikkerhet. Vi oppfordrer foreldre til å passe på barna sine. Både i Steinkjer kirke og de andre kirkene i Steinkjer, sier kirkevergen.


Steinkjer kirke 2. juledag

Inviterer til gratiskonsertDenne boka ligger trolig under mange juletrær i Steinkjer i år

Ny bok om Steinkjer