Damefotballen i SFK fikk 20.000 kroner fra RBK og Coop

Gavesjekk: Kapteinene på 2019-lagene til J15, J17 og senior var søndag på Lerkendal for å ta i mot sjekken fra Coop/RBK-fondet. Fra venstre: Marit Fledsberg Helland, Ane Troset Saur, Amalie Stav og Thelma Holmen.  Foto: SFK

New Articles

Hvert år deles det ut penger fra Coop-RBK fondet til regional talentutvikling. I år var midlene øremerket til utvikling av kvinnefotballen. SFK var en av klubbene som ble valgt ut til å få midler fra fondet, skriver SFK på sin hjemmeside.

Søndag kveld var kapteinskvartetten Marit Helland, Ane Saur, Amalie Stav og Telma Holmen på Lerkendal for å å ta i mot sjekken. I pausen gikk seniorkaptein Saur ut på Lerkendalmatta og fikk det synlige beviset på pengene i form av en diger sjekk pålydende 20.000 kroner – overlevert fra daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug.

– Vi ønsker å dele ut midler til klubber som har gjort en verdifull og god jobb i utvikling av dame- og jentelag, til spillerutvikling eller til utvikling av kvinnelige trenere og ledere, sier Moe Dyrhaug.

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk sin samarbeidsavtale i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. Fra salget av RBK-brød i Coop sine butikker settes det hvert år av et beløp som går inn i fondet, skriver Coop på sine hjemmesider.

– For oss i Coop handler det alltid om å støtte både topp og bredde. Jeg vil anslå at vi støtter rundt 20.000 barn og unge i Trøndelag. I sommer fornyet vi vår avtale med Trondheims Ørn, og vi er blant de største sponsorene for Toppserien for kvinner, sier administrerende direktør Torbjørn Skei i Coop Midt-Norge.