Coop-ansatte i Steinkjer hedret

Bak fra venstre: Solfrid Bruem, Karin Johnsen, Tove Aalberg, Olav Morten Ressem, Liv Oddbjørg Melhus og Knut Husby. Foran fra venstre: Inger Lise Johnsen, Anita Derås Forås, Norunn Ulven, styreleder Lisbeth Bull Husby, Else Karin Macedo, Bente Westerhus, Berit Blengsli og Hege Elnan Binde.   Foto: Coop

New Articles

Denne uka fikk flere Coop-ansatte utmerkelser for lang og tro tjeneste i Coop Midt-Norge.

Blant de ansatte som ble hedret var Else Karin Macedo - som med 50 år i Coop fikk utdelt gavekort og blomster, mens Inger Lise Johnsen, som har vært ansatt i 40 år ble tildelt gullklokke og blomster.

Karin Johnsen, Liv Oddbjørg Melhus, Anita Derås Forås, Norunn Ulven, Bente Westerhus og Hege Elnan Binde mottok alle Norges Vel medalje og blomster for sine 30 år i bedriften, mens Solfrid Bruem, Tove Aalberg, Olav Morten Ressem, Knut Husby og Berit Blengsli fikk Coop sitt erkjentlighetsmerke, gavekort og blomster for 25 år i bedriften.

- Det er viktig både for bedriften og arbeidstakerne at vi markerer slike merkedager. Vi setter stor pris på den innsatsen de har lagt ned gjennom alle disse årene og de representerer en enorm mengde erfaring, kompetanse og lojalitet, sier Lisbeth Bull Husby, styreleder i Coop Midt-Norge.


Heder og ære til Tone

Coop-butikken i Kvam ble nylig kåret til årets butikk i Coop Midt-Norge. Ikke nok med det, sjefen ble kåret til Årets butikkleder.