Ett år og fire måneders fengsel for overgrep mot barn

Inntrøndelag tingrett: Steinkjermannen fikk dommen mandag denne uka.  Foto: Harald Sæterøy

New Articles

En Steinkjermann i 30-åra er dømt til ett år og fire måneder i fengsel for å ha forledet barn under 16 år til å utvise seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd. Han fikk ei ung jente til å gjøre seksuelle handlinger med seg selv, filme det, for deretter å sende han filen. Han er også dømt for å ha fått jenta til å sende ham bilder av sin nakne kropp. Han er også dømt for å ha delt flere fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn vi internett. Han er også dømt for å ha skaffet seg tilgang til, og var i besittelse av over 4000 bilder, samt videofilmer som viser seksuelle overgrep mot barn. Han er også dømt til å betale 80.000 kroner i oppreising.