LHL og Steinkjer aktivitetssenter med nytt tilbud for seniorer

Onsdag kom det mange flere på trim

14 seniorer ønsket å være med på en gåtur onsdag formiddag.  Foto: Jan Frode Hagstrøm

Onsdag 30. oktober startet det nye tilbudet for seniorer i Steinkjer. Da kom det bare seks for å delta, men det var veldig dårlig vær den dagen. F.v. Øyvind Dalen (naprapat), Jan Frode Hagstrøm (leder i LHL), Ruth Sjøvold, Kari Hagstrøm, Bjørg Fossum og Kirsten Nilsen.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Første gang LHL og Steinkjer aktivitetssenter inviterte seniorer til å bli med ut på tur hver onsdag, kom det fire damer. Det var 30. oktober. I dag kom det 14 seniorer.
- Det er vi veldig fornøyd med. Det er nok stadig flere som ønsker å bli en "sprekere senior", som vi kaller dette tilbudet, sier Jan Frode Hagstrøm, som er leder i LHL i Steinkjer.
Det er rett og slett snakk om enkel hverdagsaktivitet for å få en bedre helse. I samarbeid med Saga FT ved naprapat Øyvind Dalen, er "Sprekere senior" et tilbud som passer veldig mange.
- Er det for kaldt eller for glatt, tar vi en times aktivitet inne et sted, så ikke vær redd for været. Møt opp på Steinkjer aktivitetssenter onsdager kl 12 og bli med da vel, sier Jan Frode Hagstrøm.


LHL med nytt tilbud til alle seniorer hver onsdag

Se bilder og les om LHLs aktiviteter i Steinkjer