NKS bidro som alltid

Stod frivilligsentral inviterte til bygdetræff

Stod samfunnshus søndag 3. november 2019.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Søndag ettermiddag inviterte Stod frivilligsentral til bygdatræff i Stod samfunnshus. Da møttes folk i bygda til en trivelig ettermiddag med mat og kaffe, små underholdende innslag fra scenen og «boder» og aktiviteter hvor store og små kunne få mer informasjon om hva de forskjellige lagene og foreningene i bygda driver med og kan tilby. De aller minste fikk "springe av seg" i hallen, om de ville. Og de "aller eldste" demonstrerte hva seniordans faktisk er. Den dansen viste seg å være så fengende, at de aller minste ville være med å danse. Noen voksne også.
På menyen sto tomatsuppe, elgkjøttkake på pinne, kaffe og kaker til en rimelig penge.