Hilmarfestival 2. - 11. november

Ogndal Rockeklubb har gjenoppstått

5 av de 11 medlemmene fra Ogndal Rockeklubb i 1985. F.v. Bertil Klepp, Elisabeth Hammer, Tor Skogseth, Bente E. Giskås og Jorunn Grande.   Foto: STEINKJER-AVISA

New Articles

Hilmarfestivalen ønsker å presentere lokal kultur også - og under årets festival er det lag og foreninger i Ogndal som er utfordret. 6. november inviterer de til Ogndalskveld på Dampsaga kulturhus. I fjor var det Sparbu som stilte med lokale krefter.
- Vi kan friste med 13 ulike underholdningsbidrag på Ogndalskvelden. Arbeidet med denne kvelden på Dampsaga har også ført til at gamle artister og grupper som har ligget i dvale en stund har våknet til liv igjen. I denne gruppen kan vi skilte med  Ogndal Rockeklubb og Visegruppa Harmonika. Begge var mest aktive på 80- og 90-tallet, sier Svein Eilert Skrataas, som har vært leder for arbeidsgruppa i Ogndal, som siden i mars har jobbet med prosjektet "Ogndalskvelden".
Ogndal Rockeklubb var en institusjon i Ogndal i sin storhetstid.
- Klubben ble stiftet som et samarbeid mellom UL Ogna og Øvre Ogndal Ungdomslag. Det var tidlig på 80-tallet. Rockeklubben hadde sin glansperiode i slutten av 80-tallet og på 90-tallet. De reiste rundt og holdt dansekurs i store deler av landet, og var til og med både i USA og Russland, sier Skrataas.


Hilmarfestivalen er 2. - 11. november. 6. november bidrar ogndalingene med Ogndalskveld

Klart for Ogndalskveld