Alle gode ting er tre, men for Synne er det på det fjerde det skal skje

  Foto: Steinkjer FK

New Articles

Denne helgen var det duket for en superhelg for steinkjerfotballen, to av kvinnelagene fra Steinkjer skulle spille tre finaler.

På fredag møtte jenter 17-laget til Steinkjer FK Tynset til finale i OBOS-cupen. Med 3-1 seier var helgens første gullmedalje på vei hjem til medaljeskapet på Guldbergaunet.

Ina Tronstad, Hanna Gangstad og Julie Trøbakk sto for målene til Steinkjer.


 

Seniorgull

På lørdag var det seniorlaget til Steinkjer FK som skulle i pers mot trondheimslaget Vestbyen. Etter en langspilt finale, som ble avgjort på ekstraomganger, hvor kvinnelaget til Steinkjer til slutt trakk det lengste strået og vant 6-4.

– Det var en tøff kamp med mange dueller, og skader dessverre. Den blir litt rotete, men totalt sett så er vi sterkest og vi vinner fortjent til slutt. Vi viser at vi er best trent i løpet av ekstraomgangene, sa trener Ivar Selnes etter kampen.

Til full tid var stillingen 3-3 etter tre mål av jenter 16-landslagsspiller Synne Amdahl Brønstad. I ekstraomgangene scoret Silje Granhus og Julie Singsaas Viem hvert sitt mål, og Brønstad scoret sitt fjerde mål. Dermed endte den 120 minutter lange kampen 6-4 til Steinkjer og helgens andre gull var et faktum.

Kretsmester

På søndagskveld hadde jenter 17-laget tatt turen hjem til Guldbergaunet hvor seriefinalen mot Flatås skulle avgjøres. For tredje gang på tre dager kunne et lag fra Steinkjer løfte gullet over hodet. De vant kampen hele 5-0.