Kamilla Aal Vesterdal har røtter i Kvam

Kami med ny låt

  Foto: Samuel John Ditta

New Articles

27 år gamle Kamilla Aal Vesterdal (Kami), som har røtter fra Kvam, er  snart ute med en ny sang. "Leaf", heter den.
- Musikken jeg lager er et resultat av mye arbeid siden ungdomsåra. Jeg er inspirert av utrolig mange, deriblant Sigrid, Julia Michaels og Taylor Swift. Jeg kombinerer mine inspirasjonskilder, min evne til formidling og min lidenskap for musikk og lager noe originalt, sier Kami, som bor i Oslo.


Den første singelen ga hun ut i 2018. Den het “Den finaste skatten” .
-  Året 2019 høstet jeg god erfaring med live-opptredener på Emergenza festival, musikkfester, Next up og diverse festivaler. "Leaf" kan du høre der du streamer musikk fra og med den 25 oktober. Leaf reflekterer over det stadiet hvor man er så lei av den brutale kjærligheten at man helst vil holde avstand. Det jeg liker med denne sangen er at det er en feel-good låt, noe som er positivt fordi slike kjærlighetssanger ender alt for ofte opp i mørke og triste sanger.  Leaf minner en på at man skal være glad over valgene man tar, sier Kami, som håper det er mange som ønsjker å høre sangen hennes når den blirmulig å streame 25. oktober.