God helg til våre lesere

Lotte og Bjarne Arnøy  Foto: Privat

New Articles

Steinkjer-Avisa får stadig tilbakemeldinger fra folk som sier at de gleder seg til å få Steinkjer-Avisa på fredag.
I dag fikk vi tilbakemelding fra Bjarne Arnøy, som sier at hunden deres gleder seg like mye som han. Det er alltid trivelig med gode tilbakemeldinger, så vi sier takk til Lotte og Bjarne - som sendte oss det koselige bildet.

I samme farten kan vi nevne at for ca. ti år siden fikk vi telefon fra en kar. Han hadde kommet hjem fra jobb denne fredagen, litt tidligere - som han brukte på fredager. Det første han brukte å gjøre da, var å ta med seg Steinkjer-Avisa på do. Denne dagen ringte han til avisa: "Jeg har ikke fått Steinkjer-Avisa, og da får jeg ikke til å drite", sa mannen. Og det er ikke tull en gang - at han ringte og sa det.

Da kjørte en ansatt i redaksjonen til mannens adresse med Steinkjer-Avisa så fort det lot seg gjøre.