Det går aldri et tog denne helgen

Sporombyggingstoget vil være i aksjon på flere av strekningene under helgens brudd  Foto: Vy

New Articles

I løpet av helgen vil det arbeides på Nordlandsbanen, derfor vil ikke togene til og fra Steinkjer gå.

Det vil bli satt opp alternativ transport på de berørte strekningene, opplyser Vy i en pressemelding.

– Det er viktig at alle som skal ut å reise med oss i helgen sjekker når den alternative transporten går og hvor den går i fra. Avgangstidene kan avvike litt fra de vanlige togtidene, opplyser markeds- og kommunikasjonssjef i Vy, Hilde Lyng.


 

I tillegg til Nordlandsbanen, så vil også Meråkerbanen bli vedlikeholdt i helgen.

Langs hele strekningen mellom Trondheim og Steinkjer er det flere mindre prosjekter og arbeider som skal gjøres i løpet av helgen. I tillegg skal det arbeides med signalkablene på Steinkjer stasjon på søndag.

Vy gjør oppmerksom på at selv om vanlig rutetrafikk er innstilt, så vil det bli kjørt arbeidstog og skinnegående maskiner i sporet. Derfor er det forbudt og forbundet med fare å oppholde seg i eller ved sporet.