90 passasjerer får ikke fly fra Værnes

På bakken: De 90 passasjerene som skulle fly til Larnaka fra Trondheim i dag får ikke reise nedover.  Foto: Svein Helge Falstad (Arkivfoto)

New Articles

– De får ikke reise nedover fordi det ikke er noen løsning for hjemreise. Det er 90 passasjerer som skulle vært med fra Trondheim til Larnaka, opplyser informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS til NTB.

Flyselskapet sier at reisende med Ving likevel får fly hjem igjen fra Larnaka.

Ving Norge jobber nå intensivt med å få oversikt over situasjonen etter at Vings eier Thomas Cook Group søkte konkurs tidlig i dag morges.

- Vi beklager virkelig situasjonen som har oppstått og ulempen det gir kundene våre. Vi har vært nødt til å avvente helt til siste sekund for å se om det var en mulighet å få flyene våre i luften, men har måttet innse at dette nå ikke er mulig. Vi må derfor avbryte alle flyvninger på mandag, sier Magnus Wikner, administrerende direktør i Vinggruppen i Norden, på Ving sine nettsider.


 

Foreldre i Beitstad reagerer på pengebruken på lekeplasser i Steinkjer sentrum

Lite penger til bygda


Ingen automatikk

Ving Norge er en egen juridisk enhet og er derfor ikke konkurs på nåværende tidspunkt, skriver de på sine nettsider.

- Det er ingen automatikk i at datterselskapene går konkurs selv om morselskapet gjør det. Vi må gjøre en egen vurdering på situasjonen i Norden, og der er det vi jobber med nå, sier Røhr-Staff.  

Ving vil kalle inn til en pressekonferanse så snart ny informasjon foreligger.