Jobbet 45 år i samme bank

Banksjef Gunnar Thorsen takket av

KUNNE BLITT SKIPPER. - Jeg skulle bli skipper, sier Gunnar Thorsen, som var - og er veldig opptatt av båter. Han fikk kikkert og blomster fra de ansatte i Steinkjer. - Nå får jeg sett båtene på fjorden enda bedre, sa Gunnar Thorsen, som rett som det er legger ut bilder på Facbook av båter han observerer på Beitstadfjorden.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Fredag ble banksjef Gunnar Thorsen takket av etter et 45 år langt virke i Sparebanken. Det foregikk i SpareBank1 SMNs kantine i Steinkjer. Hele uka har den populære banksjefen blitt takket av - både ved hovedkontoret i Trondheim, ved bankens avdeling i Snåsa og flere steder.
- Da jeg gikk på videregående fikk jeg høre at en guttunge hadde blitt banksjef i Snåsa. Det var Gunnar (66), sa Guri Brede (56), som overtar som banksjef for SpareBank1 SMS i Steinkjer etter Gunnar Thorsen.
- Du har gitt oss en helt unik markedsposisjon, Gunnar - og du ble en banksjef med stor B, sa Guri Brede.