Teleplassen

Bare ledige el-plasser

Teleplassen i Steinkjer. Det er ikke så ofte det står elbiler parkert der, men selv om de parkeingsplasene er ledige, og det er fullt på de andre, er det ikke lov å parkere der med annen type bil.   Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Det er til tider vanskelig å finne parkeringsplass nærme sentrum i Steinkjer for dem som har årskort. Årsaken er at ansatte ved InnoCamp og studenter ved Nord universitet parkerer der - i tillegg til andre som jobber i sentrum. Det skal bygges et parkeringshus ved Nord universitet, men det er ikke ferdig. Under byggeperioden har derfor studenter og ansatte blitt henvist til Teleplassen (bildet) eller de andre langtidsplassene i byen. Ifølge kommunen er det langtidsplasser ved Amfi, Sneppen, Steinkjerannan, Måsøra, Brannstasjonen (den gamle) og Rosenvinge. Det skal derfor være mulig å finne langtidsplasser, om enn noe lengre unna universitetet/arbeidsplassen.
Selv om det var fullt ved langtidsparkeringen på Teleplassen tirsdag formiddag, var det mange ledige plasser i gatene i sentrum.