Aldri før har det vært så mye folk på Asphaugen. Se masse bilder

Asphaugen Game Fair ble en kjempesuksess

New Articles

Allerede før kl. 13 lørdag formiddag var det mer enn 1.500 mennesker som hadde vært innom jaktmessa Asphaugen Game Fair. Det sto biler parkert på åker og eng på hele Asphaugen - og det strømmet folk til og fra Holbergs Auto. "Er det mulig at det er så mange på Asphaugen?", spurte folk når de kom.
Steinkjer-Avisa spurte Jon Inge Vik (Jegerpodden) og Steinar Vesterdal. Det er de to og John Petter Mellingen (Jegerpodden) som arrangerer Asphaugen Game Fair. Vesterdal er daglig leder ved Holbergs Auto - og de to andre er kjent for den ukentlige Jegerpodden. De har veldig mange lyttere hver uke. Helt tilfeldig begynte de to jaktinteresserte karene fra Namsskogan å snakke med jaktinteresserte Vesterdal om jaktmesser, og dermed ble det jaktmesse i Holbergs Autos lokaler lørdag 31. august. Og det både inne og ute.
- Hadde dere ventet så mange?
- Ja, nei - det var umulig å vite, men vi er strålende fornøyd, sier Steinar Vesterdal, som visste at det hadde vært 1.500 innom allerede kl. 13. Jaktmessa er åpen til kl. 17.
Det var 42 store og små utstillere i Holbergs Autos bilhall - og ikke minst rundt omkring på hele området. I tillegg var det hundeaktivitet, skyteshow - og flåing, slakting og partering. I tillegg var det saging og koking av trofe. Det var også demoskyting av ulike våpen - og nok en gang skyteshow.
- De skjøt appelsiner og meloner, sa en liten gutt som var tydelig imponert.