Steinkjermartna

De fikk byggetilgivelse av ordføreren

I regi av Bagabu ungdomslag i Henning har Ingri Linnea Svepstad, Tuva Svepstad og Vilde Melgård hjulpet til med ulike aktiviteter i Jernbaneparken. Hundervis av unger har bygd og revet - og bygd opp dette kråkeslottet igjen.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Jernbaneparken i Steinkjer har virkelig våknet til liv under Steinkjermartnan. Vekstbedriften Stas pyntet parken til martnan - også har Bagabu ungdomslag hatt ulike aktiviteter der.
- Barna har bygd kråkeslott - og det uten at vi hadde søkt om byggetillatelse. Vi spurte derfor ordføreren i dag om vi kunne få byggetilgivelse. Bjørn Arild kom - og tilgivelse fikk vi. Han innvilget oss byggetilgivelse - og det til stor jubel, sier Aina Svepstad i Bagabu undomslag.

Hun sier ordføreren antydet at huset kanskje kan få stå også, da noen barn syntes det var leit om det skulle rives.
- Vi får se. Byggeprosjektet var uansett veldig vellykket, sier Aina Svepstad.