Ladet opp til rulleski-NM

Treningssamling: Einar Hedegartm Simen Eliassen Kvarme, Mats Målø, Tomas Austheim og Marius Møller På tur inn til siste skyteøkt.  Foto: Rune Hedegart

New Articles

Skiskytterjuniorene fra Innherred gjennomførte i forrige uke en firedagers knallhard treningssamling på Innherred.

Samlingen var en del av oppladningen til Team Innherred Skiskyting før vintersesongen som starter med rulleski-NM, som arrangeres på Steinkjer i september. Laget er bygget opp rundt skiskytterlinjen ved Steinkjer videregående skole.

– 25 utøvere fra Team Innherred gjennomførte en meget tøff forflyttingsøvelse. De var innom Mosvik, Inderøy, Steinkjer, Kvam, Stod og Snåsa, før det hele ble avsluttet i Agle, skriver Team Innherred Skiskyting i en pressemelding.
 

I løpet av samlingen fikk talentene prøve seg på rulleski, joggesko, sykkel og børse.

– På denne tiden av året er det særlig fokus på mengdetrening, noe utøverne fikk til gangs på denne samlingen, skriver de i pressemeldingen.

Team Innherred Skiskyting markerte seg nasjonalt og internasjonalt forrige vinter. Det ble flere seiere og pallplasseringer i Norgescupen. Mari Kilskar Grevskott deltok i ungdoms-OL og Simes Eliassen Kvarme deltok i to NBU-cup.

Samlingen ble planlagt av trenerne Sondre Kvistad og Pål Wærum, med hjelp til det praktiske av rundt 30 foreldre.