Chaplin og Pims vil ha et nytt hjem

Ukens dyr fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag.

PIMS  Foto: Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Trøndelag

CHAPLIN  Foto: Dyrebsyttelsen Norge Nord-Trøndelag

New Articles

Chaplin er en stor, rolig og pratsom herremann. Han kan være litt forsiktig i starten, men tar gjerne imot kos når han blir kjent med deg. Han liker muligheten til å få slappe av på et stille og rolig rom, men liker også å leke. Han går godt sammen med både barn og andre katter, men liker best å observere de andre kattene på litt avstand.

Pims er født 29. april og er en tricolor hunnkatt som er tøff og frampå. Hun har ikke så mye tid til å kose, men elsker å leke og er veldig nysgjerrig. Hun er den blant søsknene som er først ute til å utforske nye ting og leker, og har masse energi!

Ta kontakt på db.nordtrondelag@gmail.com hvis du vil gi Chaplin et nytt hjem!