Ingen har sett Bjørg Binde (76) siden natt til 22. juni

Politiet tror at hun er et sted i terrenget

  Foto: Tore Vikan

New Articles

Selve leteaksjonen etter den 76 år gamle kvinnen i Steinkjer, som ingen har sett siden 22. juni, ble avsluttet lørdag. Men politiet jobber med saken.
- Nå driver vi og systematiserer all informsjon vi har samlet inn under leteaksjonen, for å se om det ligger noe der. Vi har snakket med mange vitner. Status er nå at politiet søker etter antatt omkommet. Vår hovedhypotese er at hun er et sted i terrenget, men det foregår ingen aktive søk av politiet. Vi er i dialog med pårørende, sier Jan Birger Jacobsen i politiet.

Tirsdag 25. juni begynte politi og frivillige å lete etter 76 år gamle Bjørg Binde. Hun ble sist ble sett da hun gikk ut av en taxi i Stod natt til lørdag. Rundt midnatt tok hun en taxi fra Steinkjer til gården Stranda i Stod. Gården ligger litt nord for Fossem, omtrent halvveis mellom Steinkjer og Stod ved Fossemvatnet. Bjørg Binde bor i Steinkjer, men har tidligere bodd på gården dit hun tok en taxi. Hun gikk imidlertid av taxien der gårdsveien starter - ved F.v. 763.
Et familiemedlem skal ha snakket med henne på telefon søndag kveld, da uten å være klar over at hun ikke var hjemme.


Ingen har sett 76 år gamle Bjørg Binde på en uke

Familien ber folk sjekke nedfallshus