Steinkjer sentrum

Kun ett sykkelstativ i Kongens gate

Det er kun Synsam på Nordsia som har et sykkelstativ utenfor butikken, så langt vi kunne se. I selve Kongens gate.   Foto: Trine Binde Bratberg

Ved Steinkjer stasjon er det sykkelstativ.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Steinkjer-Avisa har blitt tipset om at det er vanskelig å sette fra seg sykkelen når man handler eller spiser i Steinkjer sentrum. Etter en kjapp runde på Nord- og Sørsia i Kongens gate tirsdag ettermiddag, kom vi fram til at det kun er Synsam på Nordsia som har sykkelstativ.
"Jeg har ikke støtte på sykkelen min - og det er det mange som ikke har i dag. Da savner man sykkelstativer, som det sto utenfor butikker, kaffer og kontorer i gamle dager", sier en av Steinkjer-Avisas lesere.
Det står sykkelstativer utenfor flere store arbeidsplasser i Steinkjer. Også utenfor noen kjøpesenter. Utenfor nye Steinkjer skole, det nye Helse- og beredskapshuset, Statens vegvesen og en del andre plasser, er det flotte sykkelstativer.
Steinkjer-Avisa har heller ikke sykkelstativ.