Den savnede kvinnen funnet omkommet

Kvinnen som har vært savnet siden 25. juni er funnet omkommet. Det meldte politiet på Twitter klokka 21.38 i kveld.

Store mannskaper var med og lette etter kvinnen. 

New Articles

«Savnede Bjørg Binde fra Steinkjer ble i ettermiddag funnet død. Hun ble funnet utendørs i området Stod av pårørende. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet. Pårørende er varslet», skriver politiet på Twitter.

Hun ble sist sett da hun gikk ut av en taxi i Stod natt til lørdag 22. juni. Rundt midnatt tok hun en taxi fra Steinkjer til gården Stranda i Stod. Gården ligger litt nord for Fossem, omtrent halvveis mellom Steinkjer og Stod ved Fossemvatnet. Bjørg Binde bor i Steinkjer, men har tidligere bodd på gården dit hun tok en taxi. Hun gikk imidlertid av taxien der gårdsveien starter - ved Fv. 763.
Onsdag i forrige uke ble Sivilforsvaret med og lette. Torsdag ble Heimevernet kalt inn.
Samme dag ba pårørende folk i Stod og Sunnan se i hus, uthus og hytter.  De sa hun kunne ha søkt tilflukt i tomme hus. Det kunne de ikke vite, derfor ønsket de at folk som bor noen kilometer unna gården deres, Stranda, ved Fossem i Stod, tar en ekstra kikk i husene sine. Selve leteaksjonen etter den 76 år gamle kvinnen i Steinkjer, som ingen har sett siden 22. juni, ble avsluttet lørdag 29. juni.