Ingen har sett 76 år gamle Bjørg Binde på en uke

Familien ber folk sjekke nedfallshus

Illustrasjonsbilde  Foto: Trine Binde Bratberg

  Foto: Tore Vikan

  Foto: Tore Vikan

New Articles

Leteaksjonen etter 76-åringen fra Stod hadde ikke gitt resultater lørdag ettermiddag. Familien sier nå at de er takknemlige om folk i Stod, Ogndal og Sunnan-området kan sjekke uthus og bygninger en gang til. De sier de har mottatt tips fra klarsynte fra ulike kanter. Og tipsene som går igjen skal være: "rødt lite uthus med vindu i møne", "staurhus", "bordbu" og "nedfallshus".

Tirsdag 25. juni begynte politi og frivillige å lete etter 76 år gamle Bjørg Binde. Hun ble sist ble sett da hun gikk ut av en taxi i Stod natt til lørdag. Rundt midnatt tok hun en taxi fra Steinkjer til gården Stranda i Stod. Gården ligger litt nord for Fossem, omtrent halvveis mellom Steinkjer og Stod ved Fossemvatnet. Bjørg Binde bor i Steinkjer, men har tidligere bodd på gården dit hun tok en taxi. Hun gikk imidlertid av taxien der gårdsveien starter - ved F.v. 763.
Et familiemedlem skal ha snakket med henne på telefon søndag kveld, da uten å være klar over at hun ikke var hjemme.

Onsdag ble Sivilforsvaret med og lette. Torsdag ble Heimevernet kalt inn.
Samme dag ba pårørende folk i Stod og Sunnan se i hus, uthus og hytter.  De sa hun kunne ha søkt tilflukt i tomme hus. Det kunne de ikke vite, derfor ønsket de at folk som bor noen kilometer unna gården deres, Stranda, ved Fossem i Stod, tar en ekstra kikk i husene sine.


 

Fredag lette Steinkjer HV-område i et krevende terreng i Stod, samtidig som dykkere så etter den savnede kvinnen i Fossemvatnet.

Har du tips? - ring Politiet på telefonnr. 02800

Tirsdag 25. juni informerte Politiet første gang om at politi og frivillige lette etter 76 år gamle Bjørg Binde. Hun ble sist sett natt til lørdag 22. juni. Da gikk hun ut av en taxi ved gården Stranda i Stod. Hun bar på en sort ryggsekk med oransje seler og var selv muligens iført en sort regnjakke.