Bjørg Binde (76) er fortsatt savnet

Leteaksjonen fortsetter

Torsdag ble Heimevernet med i leteaksjonen. Fredag leter de fortsatt. Her er de like nord for Fossem.  Foto: Tore Vikan

Fredag 28. juni gjennomsøker Steinkjer HV-område mye krevende terreng i Stod.  Foto: Tore Vikan

leteaksjon etter en dame fra stod - ved fossemvatnet  Foto: Trine Binde Bratberg

  Foto: Trønder-Avisa/Passbilde

New Articles

Tirsdag 25. juni begynte politi og frivillige å lete etter 76 år gamle Bjørg Binde. Fredag ettermiddag letes det fortsatt etter damen, som sist ble sett da hun gikk ut av en taxi i Stod natt til lørdag. Rundt midnatt tok hun en taxi fra Steinkjer til gården Stranda i Stod. Gården ligger litt nord for Fossem, omtrent halvveis mellom Steinkjer og Stod ved Fossemvatnet. Bjørg Binde bor i Steinkjer, men har tidligere bodd på gården dit hun tok en taxi. Hun gikk imidlertid av taxien der gårdsveien starter - ved F.v. 763.
Et familiemedlem skal ha snakket med henne på telefon søndag kveld, da uten å være klar over at hun ikke var hjemme.

Onsdag ble Sivilforsvaret med og lette. Torsdag ble Heimevernet kalt inn.
Samme dag ba pårørende folk i Stod og Sunnan se i hus, uthus og hytter.  De sa hun kunne ha søkt tilflukt i tomme hus. Det kunne de ikke vite, derfor ønsket de at folk som bor noen kilometer unna gården deres, Stranda, ved Fossem i Stod, tar en ekstra kikk i husene sine.

Fredag leter fortsatt Heimevernet. Fredag ettermiddag gjennomsøker Steinkjer HV-område mye krevende terreng i Stod.
Fredag ble også dykkere satt inn i leteaksjonen etter den savnede kvinnen. De leter i Fossemvatnet.

Har du tips? - ring Politiet på telefonnr. 02800

Tirsdag 25. juni informerte Politiet første gang om at politi og frivillige lette etter 76 år gamle Bjørg Binde. Hun ble sist sett natt til lørdag 22. juni. Da gikk hun ut av en taxi ved gården Stranda i Stod. Hun bar på en sort ryggsekk med oransje seler og var selv muligens iført en sort regnjakke.