Leteaksjonen i Stod

Familien ber folk se i hus, uthus og hytter

Leteaksjonen pågår for fullt torsdag formiddag. Nå er også Heimevernet med - i tillegg til Sivilforsvaret.   Foto: Trine Binde Bratberg

  Foto: Trønder-Avisa/passbilde.

New Articles

Familien til 76 år gamle Bjørg Binde oppfordrer folk som bor i nærområdet i Stod og Sunnan om å ta en ekstra kikk i hus, uthus, hytter og andre hus. Hun kan kanskje ha søkt tilflukt i tomme hus. Det kan de ikke vite. De sier de ønsker at folk som bor noen kilometer unna gården deres på Fossem også tar en ekstra kikk i husene sine.

Bjørg Binde ble sist sett av en drosjesjåfør litt før kl. 12 natt til lørdag. Ikke søndag. Da tok hun en taxi fra Steinkjer, der hun bor, til en gård ved Fossemvatnet. Der bodde hun før. Familien hadde kontakt med henne på telefon søndag kveld. Siden har de ikke hatt kontakt med henne.

Tirsdag formiddag ble det igangsatt en leteaksjon etter henne.