Stor billedserie

Første store løft på Beitstadsundbrua

NESTEN: Det første bruelementet er nesten på plass. 

New Articles

Prosjektleder Jo Bernt Brønstad smilte om kapp med sola, da han med egne øyne kunne se at det første bruelementet sakte, men sikkert ble løftet på plass lørdag - 48 timer etter den opprinnelige planen.

- At det ble litt forsinkelser i starten er noe vi bare må regne med. I dag er det helt perfekt, og det gleder meg å se at så mange folk har tatt turen ut hit til Strømnes for se hva vi holder på med, sier Brønstad.

Elementet som ble løftet på plass er 150  meter lagt og veier 730 tonn, og ble langt på plass nærmest Solberg.

- Jeg håper at vi får løftet på det andre, som er like stort som dette, mandag. Så går et nytt bruelement annenhver dag framover, hvis været er med oss, sier prosjketlederen.