Mære landbruksskole

Mange hundre på Åpen dag

Rachel Strand (venstre), Mathilde Landsem og Eivor Fagerholt Grande hadde det kjempeartig på Mære landbruksskole på Åpen dag.  Foto: Trine Binde Bratberg

Marthe Aas (venstre), Gina Størvold og Sofie Lyngstad hadde laget og solgt mer enn 60 pizzaer på knappe to timer.  Foto: Trine Binde Bratberg

  Foto: Trine Binde Bratberg

Det var flere steder barne kunne leke seg i høyet.  Foto: Trine Bidnde Bratberg

New Articles

Det var mange aktiviteter for barna på Mære landbruksskole da de inviterte til Åpen dag lørdag. Barna fikk hoppe i høyet, sitte i traktorer, stryke på griser, kaniner, kalver og flere dyr til. Ja, det var aktiviter overalt. I Glassgården, drivhuset ved skolen, var det plantesalg - og like ved var det foredrag om insektspruduksjonen ved den populære videregående skolen i Steinkjer. Fylkesarkeologen var også ventet. Han skulle vise fram funn fra Mære.

Mære landbruksskole er en videregående skole som også har en avdeling som jobber med kompetanse for næringslivet. Hvert år ønsker vi over 1000 personer velkommen til kurs og rådgiving innen våre fagområder.


Dugnadsånden lever i beste velgående i Sparbu

Gjør alt for Åsheim