Torsdag var det høringsmøte om studiestedsstruktur for Nord universitet

- InnoCamp - det kan vi ikke gi slipp på

Trond Olav Skevik har jobbet med multimediefagene ved Nord universitets avdeling i Steinkjer i mange år. Tidligere Hint. - InnoCampen representerer et langt skritt framover for oss. Dette har vi gledet oss til lenge.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

24. april foreslo rektoren ved Nord universitet å ta fra Steinkjer populære studietilbud. Hun har blant annet foreslått at fagmiljøene for mulitmediefagene flyttes til Levanger. Trond Olav Skevik jobber ved universitetets avdeling i Steinkjer. Han sier at dette kan ikke Steinkjer gi slipp på. "Dette må vi klare", sier Skevik.

Han sier InnoCampen representerer et langt skritt framover for dem.
- Dette har vi gledet oss på lenge, sa Skevik, som informerte de fremmøtte på høringsmøtet torsdag kveld om hva de populære multimediestudiene i Steinkjer faktisk inneholder.


Høringsmøte om studiestedsstruktur for Nord universitet - torsdag kveld

- Søkerne stråler når de hører hva som skal inn hit

 

Det er mange som ikke vet det, og det er kanskje ikke så rart.
Rådmann Torunn Austheim sa hun lurte på om de som hadde skrevet rapporten ei heller visste hva multimedieteknologi er.

Multimedieutdanningene ved Nord Steinkjer er en bachelor i film og TV-produksjon, en bachelor i 3D, animation & VFX - og en bachelor in Games & Entertainment Technology. De tre studieretningene representerer 120 studenter, lærere og forskere.

Ved Nord universitets avdeling i Steinkjer blir det fag og forskning i samhandling med næringslivet. Det skal være unikt.
- Steinkjer vil være en motor i Nord universitet, sa rådmann Torunn Austheim.Høringsmøte om studiestedsstruktur for Nord universitet - torsdag kveld

- Vi vet at vi sitter på en gullgruve