Tradisjonen startet i 2007

"Fineste byn bor vi i"

New Articles

For tre år siden var tulipanene i Steinkjer i ferd med å blomstre rundt 20. mai. I år blomstret de veldig tidlig, men fortsatt er de mange tusen tulipanene i byen et flott skue 21. mai. Det kalde været - som kom etter det varme været i og etter påska, førte til at det ble lang blomstring på tulipanene i Steinkjer  i år.

Hovedbedene ligger langs E6 - til stor glede for alle som passerer byen. Og ikke minst for alle som bor og ferdes i Steinkjer.
" Fineste byn bor vi i", sa en kar vi møtte ved Fokusbygget i dag.

Tradisjonen med å plante tulipaner i Steinkjer startet i 2007 - da byen var 150 år. De siste årene har parkvesenet i Steinkjer plantet like mange tulupanløker som et er innbyggere. Altså ca. 22.000. Ifølge Statistisk sentralbyrå er folketallet i Steinkjer 22.065 innbyggere per 1. kvartal 2019.