- Ikke lek med frisbeekurvene

På Guldbergaunet spilles det frisbeegolf. Thomas Vådahl er med i styret i frisbee-klubben i Steinkjer. - Tre av kurvene ble ødelagt, men nå er de reparert.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Tre av de ni frisbeekurvene på Guldbergaunet ble ødelagt for en tid tilbake. Barn ble observert hengene/lekende i målene da det var Tine-stafett. Lederen i frisbee-klubben i Steinkjer, Caos Myrslo, sier han håper at frisbeekurvene får stå i fred i fremtiden.
- Det er kjedelig for oss i klubben om barn henger i kurvene. De er ikke laget for det, for da blir de ødelagt. Denne gangen fikk vi reparert dem for en ganske rimelig penge, men hadde vi måttet skifte selve kurvene, hadde det vært kjempesynd for oss, sier Caos Myrslo.

Ødeleggelsene skal ha skjedd da det ble arrangert Tine-stafett for en tid tilbake. Voksne så at barn hang i kurvene. Det var trolig ment som lek - og ikke hærverk.