Påska 1985 var like fin som årets påske

I 1985 var Morten Ulven (venstre), Ivar Utheim, Torstein Råbakk, Hilde Sivertsen, Birgit Fossvik, Bjørn Kr. Nesbak og Odd Arnold Graabræk samlet på Røde Kors-hytta på Gaulstad.  Foto: Steinkjer-Avisa

New Articles

I 1985 var flere ungdommer samlet på Røde Kors-hytta på Gaulstad. De var medlemmer i Steinkjer Røde Kors Hjelpekorps. Der hadde de en herlig påskeuke, sto det i Steinkjer-Avisa i 1985. "Sjelden har vi opplevd så mye finvær i påska, og dette resulterte da også i stor utfart - både til fjells og langs strendene. Litt lei vind var det riktignok enkelete dager, men hva gjør vel egentlig det så lenge solen skinte fra en nesten skyfri himmel dag etter dag". På bildet er Morten Ulven, Ivar Utheim, Torstein Råbakk, Hilde Sivertsen, Birgit Fossvik, Bjørn Kr. Nesbak og Odd Arnold Graabræk samlet på Røde Kors-hytta på Gaulstad. Saken sto på trykk 9. april 1985.


Malm Røde Kors fylte 70 år 1. oktober.

70 år med frivillighet