Blir sportssjef i Steinkjer FK

Svein Myhr går fra Stod til Steinkjer

Svein Myhr var en viktig spiller på Stod sitt 4. divisjonslag i fotball i 1975. Her er han i midten nederst - til høyre som keeper. 1. rekke f.v. Roar Augdal, Knut Skjeflo, Per Ivar Guldvik, Svein Myhr, Roar Hatling, Svein O. Følstad, Knut Lagesen (bak), Svein Hatling, Andreas Lillefjell, Edgar Stakset, Even Skjeflo, Svein Finanger, Leif Verstad, Jan Hognes og Arnulf Gotvasli.  Foto: Trønder-Avisa

New Articles

I "gamle dager" spilte Svein Myhr på Stod sitt fotballag i 4. divisjon. Flere år senere satte han Stod på kartet igjen da han gikk i bresjen for å få Stod volley opp i eliteserien. Det lyktes han med! Nå skal Svein Myhr sette Steinkjers 3. divisjonslag i fotball på kartet, for han har planer om å gjenreise byens fotballag.
- Det er viktig for Steinkjer å ha et godt fotballag. Det trigger meg å se om jeg kan klare å overføre den kompetansen jeg har fra volleyball - til fotball, sier Steinkjer FKs nye sportssjef.