Tøft fjorår for Chez Mathilde

Rune Elnan overtar Chez Mathilde

Rune Elnan fra Steinkjer driver Famille i Levanger. Han har mer enn 20 års erfaring i bransjen.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Rune Aas Strandvik sender stafettpinnen videre til Rune Kristian Elnan og Katrine Elnan fra Famille Kolonial.
Det skriver han på Facebook. I drøye to år har de drevet Famille på Moan i Levanger.
Rune Aas Strandvik skriver at serveringsbransjen er en tøff og hard bransje, og at det er noe de har fått kjenne på. Fjoråret ble også et tøft år med stor mangel på bemanning, skriver han. "Likevel er jeg er veldig glad for at det blir blåst nytt liv i lokalene til Chez Mathilde. Stafettpinnen er nå gitt videre til Rune Kristian og Katrine fra Famille Kolonial som vi har overdratt bedriften til og ønsker dem masse lykke til! Steinkjer trenger et slik sted!"