Steinkjer Regnskap feiret flyttingen

Fra venstre Stein Markhus, daglig leder, Joar Nyborg, styreleder, Bjørg Mikkelsen, Aud Ranveig Amdal og Kristin Ystgård Jenssen.  Foto: Trine Binde Bratberg

Fokusbygget ligger like ved E6 på Nordsia i Steinkjer.  Foto: Trine Binde Bratberg

Det er mange leietakere i Fokusbygget. Steinkjer Regnskap, Steinkjer By- og Bygdeservice og Innherred Landbrukstjenester flyttet inn like før jul  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Fredag var det folksomt i Fokusbyggets 1. etasje. Steinkjer Regnskap feiret at de har flyttet inn i nye lokaler. Det gjorde de med åpen dag - med bløtkake og kaffe til alle som stakk innom. Og det var mange, for det satt folk ved alle bordene som var å oppdrive.
- Vi er veldig glad for at det er så mange som har lyst til å se hvordan vi har fått det. Vi er strålende fornøyd med de nye kontorene våre, møterommene og de andre rommene vi har her. Dette har vært et løft for oss, sier daglig leder Stein Markhus, som i lag med sine medarbeidere spanderte kake på alle som var innom.
- Nå har vi spist opp to store kaker, men vi har mer på lager, så det skal bli til alle, sier regnskapssjefen, som trolig hadde mye mer enn 100 gjester innom på den åpne dagen.

Steinkjer Regnskap har 22 medarbeidere. De hadde en omsetning på bortimot 19 millioner kroner i  2018. Firmaet er tuftet på en 70 års tradisjon.
- Det var en gang et regnskapslag i Sparbu som ble stiftet for 70 år siden. Vi er etterkommere etter det, sier Stein Markus.
Steinkjer Regnskap ble et aksjeselskap i 2001.
I 2016 kjøpte de Duo Regnskap i Beitstad.

Hele 1. etasjen i Fokusbygget er modernisert. Før jul flyttet både Steinkjer Regnskap, Steinkjer By- og Bygdeservice og Innherre landbrukstjenester inn i Fokusbygget. Alle de tre bedriftene har hatt tilhold i Felleskjøpets kontorlaker på Sørsileiret i mange år.