Hvem av avfallsdunkene er finest på en kirkegård?

Dette er en kirkegård i Bærum, som er mye større enn kirkegården i Steinkjer. Der står det flere små søppeldunker  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Steinkjer-Avisa har tidligere skrevet om søppelcontainere som"pynter opp" ulike steder i Steinkjer. Nå har redaksjonen vært på reise, og i Bærum så vi hvordan man løser utfordringene med søppel på en stor kirkegård der.

Høsten 2017 skrev vi følgende: «Jeg vil ikke surmule i avisa, men dere må skrive om containeren som står ved kapellet - i tillegg til dem dere har skrevet om ved Steinkjer eldresenter og Rema på Nordsia. Utenfor hovedporten til kirkegården ved kapellet står en diger grønn søppelcontainer. Den opptar en parkeringsplass og er det første som møter folk som kommer til begravelser. Den er veldig skjemmende",  sa en av våre lesere i september 2017. Fortsatt står den der.