Fikk ikke godkjent taxi som nyoperert

"Glad jeg ikke er minstepensjonist"

- Det var kanskje meningen at jeg skulle gå fra sykehuset til pasienthotellet som nyoperert? under Arnold Kvamseng (77), som nylig ble operert ved St. Olavs hospital i Trondheim.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Arnold Kvamseng sier han er glad for at han har råd til å ta konstnaden med å være syk.
- Ja, jeg er glad jeg ikke er minstepsnsjonist, sier Arnold Kvamseng, som nylig ble operert ved st. Olavs Hospital i Trondheim.
- Det måtte skje en intern forflytting. Jeg skulle ligge fire timer på pasienthotellet etter en operasjon. Det er i tilfelle blødning etter operasjonen. Skulle jeg gått til pasienthotellet, ville jeg brukt en halvtime - om jeg i det hele tatt ville klart det. Jeg tok taxi, for noe annet var uforsvarlig. Den taxi-regningen får jeg ikke godkjent, sier 77 år gamle Arnold Kvamseng, som Steinkjer-Avisa har skrevet om tidligere denne førjulsvinteren. Han mener Pasientreisers reiseregningsskjema har blitt et byråkratisk problem som rammer de svake i samfunnet. Les om det: