Juleposten skal fram

Fristen gikk ut i går

Marit Wang fikk flere postbur med pakker mandag morgen. - Folk i Steinkjer er flinke til å hente, så det skal nok gå bra, sier Wang, som tok over driften av Shell-stasjonen i sentrum for en knapp måned siden.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Brev, små pakker og andre pakker måtte sendes søndag 16. desember - for å være garantert at det kommer fram til jul. Vanlig leveringstid er tidligst 1-2 dager, men i førjulstiden vil det kunne ta noe lengre tid enn vanlig. Skriver Posten på sine nettsider. Ved Post i Butikk ved Shell-stasjonen i Steinkjer sentrum ankom det flere postbur med pakker mandag morgen.
- Det er litt kaos her. Jeg må bare le, sier Marit Wang, som nylig overtok driften av Shell-stasjonen på Sannan.
- Det skal nok gå bra. Nå skal vi få sortert pakkene, og så går det nok ikke lenge før folk kommer og henter dem.
- Henter folk i Steinkjer pakkene straks når de får melding?
- Ja, det vil jeg hevde. Vi har ingen problemer med det, sier Marit Wang.
Noen postkontor i Norge har store utfordringer med pakker som blir liggende uhentet - inntil alle pakkene de har bestilt har ankommet.