Nå kan du varme noen i førjulstida

På et stativ utenfor rådhuset kan du gi bort jakker og andre varme klær til noen som trenger det.

Stativet er på plass utenfor rådhuset, og i løpet av dagen kommer det hengere. 

Som skiltet forklarer, er det både mulig å henge fra seg og ta med seg klær på stativet. 

New Articles

Marita Irene Børresen har tatt initativ til en skikkelig hjertevarm dugnad nå før jul.

I formiddag satte hun opp et klesstativ utenfor rådhuset i Steinkjer, der folk kan levere jakker, varme klær, skjerf og gensere, slik at de som har lite varme klær nå i vinterkulden kan komme og hente det de trenger.

Etter klokka 14 i dag kommer det hengere på stativet, og Børresen oppfordrer nå folk til å levere jakker og andre varme klær, slik at det kommer til nytte i stedet for å ligge på loftet ubrukt.

- Jeg og samboeren min har lenge tenkt på å sette opp en liten byttebod der man kan levere fra seg ting og klær. Så så jeg denne ideen i avisa forrige uke og satte straks i gang med å finne et klesstativ og hengere. Det var utrolig interesse for det, forteller Børresen.

Hun fikk flere tilbud om stativ, og endte opp med å hente to stativ fra ei dame som har drevet butikk i sentrum.

- Vi har dermed et stativ til om det blir behov. Kanskje kan vi etter hvert utvide med et stativ et annet sted også. Vi har snakket med kommunen og fikk lov til å sette stativet utenfor rådhuset fram til jul. Jeg håper at det kan forlenges, for folk trenger varme klær etter jul også, avslutter Børresen.