Over 200 barn og unge var med på juleoppvisninga sist søndag

Fantastiske Beitstad turn

90 bilder med turnere fra 4 til 20 år
New Articles

Juleoppvisninga til Beitstad turn er like fantastisk hvert år. I bygda med omlag 190 elever på skolen, har Beitstad turn ikke mindre enn 240 medlemmer fra fire til 20 år, fra Namsos i nord til Stjørdal i sør. Onsdagene er den store dagen. Da er samtlige innom Beitstadhallen på trening. I tillegg trener de eldste og beste flere ganger i Steinkjer-hallen. Beitstad turn gjør seg også bemerket langt utenfor Steinkjer og Trøndelag. På Lillehammer har de flere ganger tatt med seg Opplands-pokalen, og de har også forsynt seg av pokaler og medaljer i norgesmesterskap. I år har Steinkjer-gutt og Beitstad turnmedlem, Torbjørn Kolberg vært fast inventar på det norsk landslaget i troppsturn. I sommer var 40 medlemmer på samlig i Danmark i en hel uke. For å kunne holde det store og høye aktivitetsnivået er Beitstad turn helt avhengige av at folk stiller opp. Flere trenere og foreldre til å sette ut og rydde inn alt utstyr er etterlengtet. Aller øverst på ønskelista er muligheten til å kunne la alt utstyr stå ute i en egen hall eller område. Da kunne man også kunnet trene mer.