Sparbu Teaterlag er snart 100 år

"Vi har hatt det mye artig"

Stein Roar Madsen og Tove Selbo er to av veteranene i Sparbu Teaterlag  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Om tre år er Sparbu Teaterlag 100 år - og planleggingen er allerede godt i gang. Det sier lagets leder på åttende året, Oddbjørn Langli.
- Planene er på ingen måte klare, men vi har satt ned en komite som jobber med saken.

- Se på alle bildene som henger på veggen. Det er fra forestillinger de siste 40 åra. Tenk hvor mye artig vi har hatt, sa Stein Roar Madsen til Tove Selbo da Steinkjer-Avisa besøkte den berømte teaterkjelleren på Åsheim på Sparbu sist helg.
- Ja, det er bare å glede seg til jubileet 14. januar 2022. Men akkurat nå gleder vi oss mest til "Den svevende jomfru", sier Tove Selbo, som i lag med rundt 40 medlemmer i Sparbu teaterlag nok en gang bruker mange av døgnets timer i teaterkjelleren og på scenen på Åsheim til øving.