Årets julevindu

Steinkjer-Avisa skal gjøre så godt de kan

Odd Birger Grønli (venstre) og Jan Erik Moe husker det var mange spennende julevinduer i Steinkjer i "gamle" dager  Foto: Trine Binde Bratberg

Når julegata i Steinkjer tennes 15. november, er det trolig mange fine juleutstillinger å se i Steinkjers gater  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

I likhet med resten av Steinkjers næringsdrivende, skal Steinkjer-Avisa være med å bidra til at Steinkjer kan bli en juleby i fremtiden. I første omgang er alle næringsdrivende utfordret til å lage julevinduer som blant annet har stoppeffekt.
Steinkjer næringsforum har utlyst en konkurranse i år: Hvem har byens julevindu?

- Juryen har hatt sitt oppstartsmøte - og landet på følgende kriterier: Vinduet må gi julestemning, være kreativt, kommunisere et tydelig budskap - og gi en stoppeffekt. Man skal få lyst til å handle, sier Anne Marthe Høgsnes.