Mange ville høre Bragepris-nominerte Arild Bye snakke om Arne Paasche Aasen - og Odd Birger Grønli fortelle om Einar Solstad

Bokpub på Vårt Hjem: Mange kveld var det mange på Vårt Hjem. De fikk høre spennende og interessante historier om Einar Solstad, Arne Paasche Aasen, Kristofer Uppdal og flere til. Det var Robert Øfsti som var bokvert denne kvelden. Fra venstre Odd Birger Grønli og Arild Bye.   Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Mandag kveld var det bokpub på Vårt Hjem - som en del av Uppdaldåggån og Hilmarfestivalen i Steinkjer.
- Kristofer Uppdal er Steinkjers største dikter. Det er det ingen tvil om, sa Arild Bye, som denne kvelden først og fremst snakket om Arne Paasche Aasen. Bye utga bok om Aasen forrige onsdag - og torsdag ble han nominert til Brageprisen.
Arne Paasche Aasen var i liket med Kristofer Uppdal - og Einar Solstad, som Odd Birger Grønli har skrevet bok om i år, fra Steinkjer.