- Det er rart det ikke brenner mer. Det sier det lokale eltilsynet.

Advarte: Fredag sto Eltilsynet på Amfi. De ba folk som skal bygge, pusse opp eller bare ha noen nye stikkontakter, forsikre seg om at installasjonen blir lovlig utført av en elektriker – som er en godkjent elektriker. Laila Aune Hellesø (f.v.)) og Lisa Aasbakk sier det er et under at det ikke brenner oftere.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

"Er din elektriker egenlig elektriker...?"
Det står det på brosjyren det lokale eltilsynet delte ut til forbipasserende på Amfi sist fredag.

- Man må forsikre seg om at elektrikeren man bruker, virkelig er en elektriker. Det er noen som utgir seg for å være elektriker, men de er ikke godkjent elektrikere, sier Laila Aune Hellesø. Hun jobber i det lokale eltilsynet, som er en nøytral part. Hvert 20–25 år kontrollerer de private boliger.