Det er i Steinkjer det skjer

Byggeboom i trønderhovedstaden

New Articles

Det har ikke vært bygd så mye på en gang i Steinkjer siden gjenoppbyggingen av byen etter krigen. Det bygges en ny sentrumsskole; nye Steinkjer skole - med plass til 400 elever. Det bygges en stor innovasjonscampus i Steinkjer, som skal være en del av Nord univsersitet.

Det bygges også et stort helse- og beredskapshus på Nordsileiret.  I disse dager er utbyggingen av Egge skole, som for tiden er Steinkjers største skole, ferdig. Og nylig ble Guldbergaunet Bosenter ferdig. Der sto 32 nye leligheter innflyttingsklare forrige uke. Dette er kommunale bygninger. I tillegg bygges Amfi ut i storstilt skala, det skal bygges nye leiligheter på Sannan (Tegelverkstunet), og det er i ferd med å komme opp fire leiligheter på Nordsia. Det er også planlagt et storstilt bygg på Nordsileret, der Biltema skal ha en stor butikk. Enda er det mer på trappene...