Flere er allerede raka fant!

Mali (90) lot seg ikke lure av svindlerne bak den forlokkende bursdagsmeldingen

- Nå må vi være obs, sier 90 år gamle Mali Brovold i Steinkjer, som slett ikke lot seg lure av sms-svindlerne.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Onsdag fikk 90 år gamle Mali Brovold i Steinkjer en sms fra Coop, kunne det se ut som. "Vi feirer bursdag. Glade kunder får store premier denne uken", sto det øverst i meldingen. Det var hyggelig, kunne jo Mali tenkt, for hun har bursdag i denne måneden. Hun blir 91 år om ikke mange dagene.
- De tenkte nok at hun gamle der kunne de nok lure, kjeltringene, men der tok de feil! De skal ikke lure meg, nei, men jeg er redd andre kan bli lurt. Det sto nemlig tre navn på meldingen jeg fikk. Først navnet på en mann, så jeg nummer to: Mali Brovold, så et damenavn nummer tre. Det er mulig vi alle tre fikk den samme meldingen. Jeg vet ikke, sier Mali, som ringte datteren sin i Oslo og fortalte om tekstmeldingen hun hadde fått.