Torill holder fortsatt koken

Toril Lauritsen Nyborg var på slutten av 1980-tallet og først på nittitallet en av landets aller beste mellomdistanseløpere. Det ble tre NM-gull på Steinkjer FIK-utøveren som fortsatt har bra fart og utholdenhet.

  Foto: Svein Halvor Moe

New Articles

Det beviste 51-åringen da hun ble norgesmester for veteraner. Toril rakk en tur innom NM-arenaen før hun satte kursen for juniornorgesmesterskapet i Oslo. Dit reiste hun for å følge opp utøverne som hun er trener for i friidrettsklubben. Der fikk hun blant annet se at datteren løp inn til seier og gullmedalje.

- Det er viktigere at ungdommene gjør det bra i Oslo enn at jeg hevder meg her. Men jeg fikk lyst til å slenge med ettersom veteran-NM i år gikk så nært. Jeg fikk erfare at treningsgrunnlaget ikke er som det var. sa Lauritsen Nyborg som ble norgesmester på 800 meter i 1989, året etter og i 1993.