Gjøres klart til musikkquiz-sesong

Snart er det igjen klart for Tonlists musikkquiz på Vårt Hjem.
New Articles

Omkring ti lag stilte til musikkquiz på Vårt Hjem forrige sesong. Nå gjøres det klart for en ny runde av musikkquizen Tonlist som arrangeres både i Steinkjer, Verdal og Levanger. Hovedsetet er i Levanger, og det er her quizen blir laget. Lagene fra de ulike byene får altså de samme spørsmålene når det månedtlig arrangeres quizkveld.

– Det er artig at så mange er med å deltar i musikalsk lag, men vi har god plass og håper å få med oss flere lag på Steinkjer inn i den nye sesongen, sier musikkquiz-ansvarlig på Vårt Hjem, Bjørn Gunnar Ericson.

Musikkquizen har til nå engasjert deltakere helt fra 20 til 50 år, og er vid både i aldersspenn og musikksjanger.

– Det er mye forskjellig musikk, og det er derfor lurt å ha lag med folk av ulik alder og musikksmak, slik at man treffer på flere områder, tipser Ericson.

Deltaker på Steinkjerlaget "Suspekt", Espen Anderson, har vært med på musikkquizen i to og et halvt år, og skryter av opplegget.

– Jeg har hatt det gøy på musikkquiz både fordi det er sosialt, musikalsk og man får virkelig testet konkurranseinstinktet. I tillegg oppdager man mye ny musikk ettersom quizen dekker ganske mange musikksjangre, forklarer han.

Mot slutten av hver sesong møtes de syv beste lagene fra hver av de tre byene til finale. Sist finale ble avholdt på Verdal hvor et Levanger-lag tok seieren hjem. Andersons lag "Suspekt" havnet på 6. plass og ble dermed det beste laget fra Steinkjer.